پخش زنده بازی والیبال ایران و آمریکا (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین مذاکرات نظری‌جویباری با قلعه‌نویی ادامه دارد پاسخ قایدی به پیشنهاد پرسپولیس گزینه استقلال در انتظار پیشنهاد بهتر! گزارش اسکای اسپرت از وضعیت طارمی در جام باشگاه‌های جهان رونمایی قایدی از مدل جدید موهایش + عکس کلیپ رونمایی باشگاه استقلال از آقاسی مدافع گرجی در ذوب آهن ماندنی شد آقاسی رسماً استقلالی شد + عکس حمایت قلعه نویی از روانخواه ملی‌پوشان والیبال برای جدال با آمریکا به‌خط شدند غیبت دی‌بروینه در تست پزشکی ناپولی سانچو مشتری ندارد تاریخ و ساعت بازی ایران و آمریکا در لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ | جدال روی تور با یانکی‌ها استقلال پیگیر بازگشت علی کریمی پایان کار پریرا در فولاد نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و برزیل در لیگ‌ ملت‌ها(۲۱ خرداد ۱۴۰۴)| ناامیدکننده‌تر از همیشه! هافبک دانمارکی به جای مهری در پرسپولیس خواسته عجیب کارتال از درویش احتمال بازگشت فرجی به پرسپولیس! برخورد با مراسم جعلی بهترین‌های سال| توپا لغو شد!
سرخط خبرها

کمالوند: بازیکنان پدافند من را راه انداختند | بدون عدنان هم هماهنگ هستیم

  • کد خبر: ۵۶۷۴۹
  • ۰۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۹
کمالوند: بازیکنان پدافند من را راه انداختند | بدون عدنان هم هماهنگ هستیم
تیم بسکتبال رعد پدافند مشهد با نتیجه ۸۲ بر ۷۰ مقابل مس رفسنجان شکست خورد.
گروه ورزش/شهرآرانیوز، محمد کمالوند که مؤثرترین بازیکن دیدار رعد پدافند مشهد و مس رفسنجان بود درباره این بازی گفت: متاسفانه بازی را خوب شروع نکردیم و هماهنگ نبودیم، در دفاع هم به مشکل خوردیم و حریف هم تیم شوتیستی بود، اسلامی خوب سه‌امتیازی زد، ولی بعد توانستیم با دفاع خوب اختلاف امتیاز را کم کنیم.
او درباره درخشش در این بازی هم گفت: همه بچه‌ها تلاش کردند و خوب امتیاز گرفتند. همیشه هم گفتم بازی خوب من بخاطر بازی خوب بچه‌ها بوده است یعنی هر موقع من خوب بازی کردم بچه‌ها من را راه انداخته اند و تیم کلا خوب بوده است.
کمالوند درباره تاثیر غیبت عدنان دورقی در این بازی گفت: عدنان نیم فصل به ما اضافه شد و ما یک نیم فصل کنار هم بدون عدنان بازی کرده بودیم و برای همین هماهنگ هستیم. درست است غیبت عدنان دورقی کمی باعث ضعیف‌شدن ما شده بود، اما خودمان توانستیم در نهایت جمعش کنیم و اختلاف را کم کردیم.
او درباره عدم خودباوری که در بین بازیکنان رعد پدافند وجود دارد نیز گفت: به هر حال همه ما جوان هستیم و سرباز، پولی هم که نمی‌گیریم، اما باز تمام تلاشمان را می‌کنیم که بهتر شویم و سال‌های بعد بتوانیم جایگاه بهتری برای خود پیدا کنیم و برای تیممان هم کم نمی‌گذاریم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->